Toernooi algemeen

Ieder jaar wordt tijdens het voorlaatste volledige weekend in augustus bij en door MHC Rapide het "Concordia Reynaert toernooi" georganiseerd.
Een gezellig internationaal toernooi, dé gelegenheid bij uitstek om je samen met je team alvast op te warmen voor het volgende hockey seizoen!

Ook dit jaar is het weer tijd voor het Concordia Reynaerttoernooi. Voor de 60e keer gaan we weer 3 dagen genieten van zon, gezelligheid, mooie feestjes en natuurlijk ook hockey.
Vanwege onze verjaardag staat het toernooi dit jaar in het teken van de SIXTIES!

Op vrijdag kun je je tent opzetten op onze camping en los gaan tijdens ons openingfeest met Party on Tour, onze trouwe huisDJ's.

Op zaterdag starten we na een heerlijk ontbijtje om 10 uur met de wedstrijden. Deze spelen we 8 tegen 8 op een half veld. 's avonds staat er een heerlijke compleet verzorgde BBQ voor je klaar. Uiteraard hebben we op zaterdagavond ook weer een goed feestje gepland!

Ook op zondag staan er nog wedstrijden op de planning, uiteraard gevolgd door de finales. Maar jouw team strijdt ook het hele weekend mee voor de titel "Leukste Team". Verras ons dus met jullie gezelligheid, outfits, verkleedpartijen, etc etc.

Je kunt overigens meestrijden in de mannen-vrouwen-of mixedpoule.
Dit volledige weekend kost slechts 42,50€ per persoon. Je krijgt hiervoor 2x ontbijt, 2x lunch en 1x BBQ.
Wil jij jouw team aanmelden? mail ons dan op [email protected]