MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: [email protected]

Zaterdag 4 november 2017
MHC Rapide 75 jaar!

14-6-2017  /   meer

Nieuwsafbeelding

Maak kennis met hockey, neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Op 24 September aanstaande organiseert MHC Rapide vanaf 10:00 weer Vriendjes en Vriendinnetjesdag.  Dit is voor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8. (Eerste tot zesde leerjaar in Belgi√ę)  Kom lekker samen sporten, maak kennis met hockey! We
18-9-2017  /   meer

Nieuwsafbeelding

Ken jij alle regels van de hockey nog?!

Optimale spelregelkennis maakt hockey voor iedereen leuker; meer duidelijkheid, minder discussies op het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in en om het veld. Om die redenen organiseren wij in September spelregelcafé's in ons clubhuis.
14-9-2017  /   meer
D1   MHC Liberty D1 5 - 0