rapide.jpg

Programma Toernooi 2019

Vrijdag 16 Augustus: 

Op vrijdagavond worden alle teams welkom geheten vanaf 18.00 uur, iedereen kan dan zijn tent en slaapspullen installeren voor het komende weekend. Om 7 uur verzorgen we een optionele eerste maaltijd voor 7,50 euro. 's Avonds trappen we dan goed af met een BIERCANTUS gevolgd door een goed feestje met onze huis-DJ’s van Party on Tour.  
  

Zaterdag 17 Augustus: 

Op zaterdagochtend om 10.00 uur strijden de eerste teams al voor de punten tijdens de wedstrijden, welke gespeeld worden 8 vs 8 op een half veld. Gedurende de dag zullen er nog andere activiteiten rond ‘The Big Rapide Show’ worden georganiseerd, waarmee jouw team kan strijden voor de titel van Leukste Team 2019. 
Na het intensieve dagprogramma wordt een diner verzorgd en is er tijd om onder het genot van lekker eten en een fris biertje je weer op te laden om weer een avond los gaan op de beats van Party on Tour. Outfits tellen ook mee voor de Leukste Team competitie! 
 
Zondag 18 Augustus: 
Op zondag worden de finales gespeeld. Natuurlijk sluiten we weer af met een klein feestje, verzorgd door Party on Tour. Om 19.00 uur gaat de tap dicht en is het echt voorbij. 

 

SponsorenHandige links

Evenementen

14-9 ALV MHC RApide (ovb)

Komend weekend

Heren 1

Heren 1 - BH&BC Breda
Datum: zondag 8-9 Spelen: n.n.b.

Heren 2

Heren 2 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 - R.G.H.C. Tempo '34
Datum: zondag 8-9 Spelen: n.n.b.

Dames 2

Dames 2 - MHC Olympia
Datum: vrijdag 30-8 Spelen: 20:30

Dames 3

Dames 3 heeft geen aankomende wedstrijden

Uitslagen

Instagram