Toernooi algemeen

Ieder jaar wordt tijdens het voorlaatste weekend in augustus bij en door MHC Rapide het "Concordia Reynaerttoernooi" georganiseerd.

Een gezellig internationaal toernooi; dé gelegenheid bij uitstek om je samen met je team alvast op te warmen voor het volgende hockeyseizoen!

Ook dit jaar is het weer tijd voor het Reynaerttoernooi en wel van 21 t/m 23 augustus. Voor de 62e keer gaan we weer 3 dagen genieten van zon, gezelligheid, mooie feestjes en natuurlijk ook hockey.
Het thema van dit jaar maken we later bekend!

Op vrijdag kun je je tent opzetten op onze camping en los gaan tijdens de BIERCANTUS en ons aansluitende openingsfeest met onze trouwe huisDJ's.

Op zaterdag starten we na een heerlijk ontbijtje om 10 uur met de wedstrijden. Deze spelen we 8 vs 8 op een half veld.

's Avonds kun je heerlijk happen bij een van de foodtrucks.

Uiteraard hebben we op zaterdagavond weer een goed feestje gepland!

Ook op zondag staan er nog wedstrijden op de planning, uiteraard gevolgd door de finales. Maar jouw team strijdt ook het hele weekend mee voor de titel "Leukste Team 2020". Verras ons dus met jullie gezelligheid, outfits, verkleedpartijen, etc. En laat ook je skills zien tijdens de festivalmatch!

Je kunt overigens meestrijden in de mannen- vrouwen- of mixed poule.
Dit volledige weekend kost slechts 47,50€ per persoon. Je krijgt hiervoor 2x ontbijt, 2x lunch en 1x eetbonnen voor de foodtrucks op zaterdagavond.
Wil jij jouw team aanmelden? Ga dan snel naar het tabblad Inschrijven of stuur een mail naar [email protected]

Let op! We hebben ook een VROEGBOEKKORTING!
Schrijf jij jouw team in vóór 1 mei 2020 en heb jij ook de betaling verzorgd vóór 1 mei 2020? Dan betaal je slechts €42,50 per persoon en is het eerste blaadje bier bij de Cantus van ons!

Inschrijven en betalen kan tot uiterlijk 1 augustus 2020.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, binnen