maandag 12 augustus 2019   |   10:00 - 18:00   |   MHC Rapide
Ook dit jaar organiseren we weer een spetterende [email protected] De 4de editie zal worden gehouden op 12, 13 en 14 augustus 2019.

Tijdens [email protected] bieden wij gedurende 3 dagen een gevarieerd programma van hockey-trainingen in combinatie met overige sport- en spelactiviteiten.

De hockeyclinics worden aangeboden door trainers uit verschillende landen.
De afgelopen jaren ontvingen we trainers uit Spanje, Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Zuid-Afrika. Ook dit jaar maken we er weer een internationale ervaring van.

Iedereen die geboren is tussen 1 oktober 2002 en 1 oktober 2007 kan zich inschrijven voor de 4de editie van [email protected]

In deze editie kunnen ook niet-leden van MHC Rapide deelnemen. Uiteraard kan alleen worden deelgenomen indien de deelnemer minimaal 1 jaar hockey-ervaring heeft.

Heb je ook enorm veel zin om je hockeyseizoen 2019/2020 met een geweldige 3 daagse-clinic te starten, dan kan je inschrijven via de website van MHC Rapide met het Inschrijffornulier [email protected]

We hebben plaats voor 100 deelnemers, inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst.