Route / Contact

Per auto vanuit Brabant, richting Antwerpen, bij Antwerpen richting Gent. Na de Kennedytunnel tweede afslag rechtsaf: richting Rotterdam/Brugge, Hulst/Zeeuws-Vlaanderen. Bij afslag Hulst rechtsaf. Bij eerste verkeerslichten (net na het distributiecentrum van Neckermann) rechtsaf richting Hulst, bij de rotonde eerste afslag rechts, ingang velden aan rechterkant.

Per auto vanuit West Brabant en Zuid Holland, via A17 en A58 Roosendaal/Bergen op Zoom/Vlissingen, na Bergen op Zoom bij knooppunt Markiezaat, afslag Antwerpen (A4). Door Liefkenshoektunnel (Tol . 3,50). Na de 3e tunnel (3 totaal) afslag Gent/Zelzate/Zeebrugge aanhouden. Bij afslag 11 Hulst rechtsaf. Bij verkeerslichten rechts richting Hulst. Bij de rotonde eerste afslag rechts, ingang velden aan rechterkant.

Per auto vanuit Zeeland, A58 - afslag Westerscheldetunnel, na de tunnel de borden Hulst volgen. Bij de eerste turborotonde bij Hulst rechts afslaan. Het eerste stoplicht links afslaan. Bij de rotonde eerste afslag rechts, het hockeyveld ligt aan de rechterkant.

Om een steuntje te bieden in het vinden van de plaats van bestemming:

Adresgegevens:
M.H.C Rapide,
Wittebrugstraat 6,
4562CA Hulst

Volg ons ook op facebook en instagram: @Reynaerttoernooi