Prestatiefonds

Sponsors Prestatiefonds MHC Rapide

Het sponsors prestatiefonds MHC Rapide is in 2007 opgestart en houdt in dat met extra financiƫle middelen het beleids- en Jeugdplan kan worden gefinancierd.

Door de Technische Commissie is in samenwerking met de Jeugdcommissie het Beleids- en Jeugdplan MHC Rapide gemaakt.

Dit plan beschrijft hoe Rapide structureel goed hockey wil spelen met alle teams in onze vereniging.

Sponsors die deel uitmaken uit het Rapide sponsors prestatiefonds zijn:

C1000 Jansen Hulst
Cofely GDF Suez
EV '82
Drankenhandel Pluym
Luctor Belting Europe
Make A Wish
Rabobank Hulst
Sprangers Bouwbedrijf
WEA Accountants Adviseurs
Zaman Mode
Mammoet
Mourik
Korenbeurs
Multraship
ABN AMRO Bank te Huls
Martinet -van Helsland Stuwadoring

We willen deze sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het Prestatiefonds en hebben hen zichtbaar gemaakt op ons complex door het plaatsen van een reclamezuil. Hierop zijn de deelnemers van het prestatiefonds te zien met hun bedrijfslogo. De zuil is geplaatst tussen het clubgebouw, veld 2 en de parking en is hiermee een echte eyecatcher geworden op ons nieuwe complex.

Wilt u ook deel uitmaken van dit prestatiefonds en met u bedrijf op deze reclamezuil met een prominente plaats op ons nieuwe complex, kunt u een email sturen naar [email protected]

Sponsorcommissie MHC Rapide

D1   H.C. Derby D1 2 - 1