rapide.jpg
Sponsoring September
4

MHC Rapide gaat van start met de Grote Clubactie

Nieuws afbeelding


MHC Rapide gaat loten verkopen om haar leden de mogelijkheid te bieden om op een hockeytoernooi te kunnen!

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Alle leden van MHC Rapide verkopen loten om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar.

Steun van de omgeving

Aloïs de Deckere, voorzitter van de Sponsorcommissie van Rapide: "Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen om ieder team op toernooi te kunnen laten gaan! We merken dat gezamenlijk op toernooi gaan een zeer belangrijke en vooral positieve invloed heeft op het teamproces. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!”
Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Hulst dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. Hoe meer loten verkocht worden, hoe meer teams er kunnen deelnemen aan een toernooi!

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Bijlage

Sponsoren



Handige links

Komend weekend

Heren 1

BH&BC Breda - Heren 1
Datum: zondag 3-5 Spelen: n.n.b.

Heren 2

Heren 2 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Hockeyclub Barendrecht - Dames 1
Datum: zondag 10-5 Spelen: 12:45

Dames 2

R.M.H.C. de Pelikaan - Dames 2
Datum: zondag 3-5 Spelen: n.n.b.

Dames 3

Dames 3 heeft geen aankomende wedstrijden

Uitslagen

Instagram