maandag 13 augustus 2018   |   11:00 - 18:00   |   Geen locatie ingevoerd

Ook dit jaar organiseren we weer een spetterende [email protected] De 3de editie zal worden gehouden op 13 ,14 en 15 augustus 2018.
Tijdens [email protected] bieden wij gedurende 3 dagen een gevarieerd programma van hockey-trainingen in combinatie met overige sport- en spelactiviteiten.
De hockeyclinics worden aangeboden door trainers uit verschillende landen.
De afgelopen jaren ontvingen we trainers uit Spanje, Nederland en Belgiƫ. Ook dit jaar maken we er een internationale ervaring van.

Iedereen die geboren is tussen 1 oktober 2001 en 1 oktober 2006 kan zich inschrijven voor de 3de editie van [email protected]
In deze editie kunnen ook niet-leden van MHC Rapide deelnemen. Uiteraard kan alleen worden deelgenomen indien de deelnemer minimaal 1 jaar hockey-ervaring heeft.

Heb je ook enorm veel zin om je hockeyseizoen met een geweldige 3 daagse-clinic te starten, dan kan je inschrijven via de website van MHC Rapide met het Inschrijffornulier [email protected]

We hebben plaats voor 100 deelnemers, inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst.