MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl

Nieuwsafbeelding

Nu het zaalhockey weer van start is gegaan horen we vaak de vraag: "Wat zijn nu de verschillen in spelregels tussen veld- en zaalhockey?"
Logische vraag, er zijn dan ook best wat verschillen in regels. Gelukkig heeft de KNHB een praktisch overzicht gemaakt van al deze verschillen. Dit overzicht vindt u in bijlage.
30-11-2016  /   meer   /   Bijlage

Nieuwsafbeelding

De arbitragecommissie heeft een besloten arbitrage groep aangemaakt op Facebook.
Zij willen door het laten zien van filmpjes/foto's de gelegenheid bieden om met elkaar in discussie te gaan over vragen en/of opmerkingen welke de spelregels aangaan.
28-11-2016  /   meer