MHC Rapide
Op deze website vind je allerlei actuele informatie over Mixed Hockeyclub Rapide en word je op de hoogte gehouden van alles wat er op en rondom de club gebeurt. Altijd de laatste nieuwtjes, laatste uitslagen, wedstrijd schema's en nog veel meer binnen handbereik.

Te allen tijde kun je foto's, suggesties of actueel nieuws naar ons toesturen via ons e-mailadres: redactie@mhcrapide.nl
Beste Leden,
Wij zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen te treffen voor een kledingplan bij MHC Rapide, waarbij we jullie alvast kunnen aankondigen dat er vanaf seizoen 2017/2018 aan alle leden een wedstrijdpolo + een trainingspak ter beschikking wordt gesteld.
21-2-2017  /   meer

Beste leden,
Binnenkort gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. Het te verdelen donatiebudget voor 2017 bedraagt € 180.000,--.
8-2-2017  /   meer   /   Bijlage

Nieuwsafbeelding

Hoi Senioren en Trimmer,

Er is weer een uitnodiging gekomen om deel te nemen aan het toernooi op hockeyclub Haslemere.

Dit jaar zullen David en Thomas van Party on Tour op vrijdag- en zaterdagavond de DJ's zijn. Let's party!!

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 23 t/m 25 juni.
17-2-2017  /   meer
JC2   GilzeRijen JC1 2 - 2